Zaterdag 2 Juli vanaf 16:00 uur hebben we Ingrid in de studio om te vertellen over het verhaal achter de plaat ''Zomer op het plein'' ! Luister gezellig mee ! 
Zaterdag 2 Juli vanaf 15:00 uur hebben we Wesley van Doesburg in de studio om te vertellen over het verhaal achter de plaat '' Doe mij maar een baco'' ! Luister gezellig mee ! 
Zaterdag 2 Juli vanaf 14:00 uur hebben we Sebastiaan in de studio om te vertellen over het verhaal achter de plaat ''Zo Mooi'' ! Luister gezellig mee ! 
Roulette, het leuke live programma van Team FM is er weer voor U ! Het idee achter het programma is dat de luisteraars de deelnemers leren kennen en de deelnemers elkaar.
Door middel van interviews en live optredens leren we wat meer over iedereen en zullen de zangers en zangeressen naast hun bekende repertoire ook een beetje buiten hun comfortzone treden?
Door bijvoorbeeld iets uit elkaars repertoire te gaan zingen of iets van een andere artiest of gaan ze ook duetten doen samen ? Alles is mogelijk in Roulette !